Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Policia Nacional i Samur

Ha tornat a passar: Maten un jove de 22 anys en ple carrer a Madrid

Les primeres hipòtesis apunten que podria ser un enfrontament entre bandes

Un noi de 22 anys ha mort aquesta matinada a causa d'una punyalada al pit. El noi, de nacionalitat espanyola, estava molt greu i va ser atès en primer moment per policies. En arribar els serveis sanitaris, els metges van confirmar que l'arma li havia traspassat el cor.

Segons informa EmergènciesMadrid, els sanitaris van intentar reanimar el jove sense èxit amb un massatge cardíac intern. Finalment, els professionals només van poder certificar-ne la mort. El jove moria a causa de la greu ferida produïda per una arma blanca al tòrax.

Després del succés, la Policia Nacional s'ha fet càrrec de la investigació. Les primeres hipòtesis apunten que el jove es va poder veure implicat en una baralla entre bandes llatines. De moment, no hi consta cap detenció.

Fotomuntatge d'una noia amb un ganivet i una cinta policial.
L'arma blanca li va travessar el cor. | CatalunyaDiari

El jove ha mort al lloc del succés

Els fets passaven la matinada passada als voltants d'una discoteca, a l'altura del número 276 del carrer Bravo Murillo, a Madrid. A les 04.30 h del matí, aproximadament, el mort i el seu amic eren atacats per set encaputxats vestits de negre. Segons informa El Mundo, diversos testimonis expliquen que hi va haver una discussió prèvia entre dos grups a la porta del local.

A la baralla, un dels atacants va clavar una arma blanca al pit de la víctima. El jove va caure a terra i va morint. El seu amic va acabar amb una bretxa al cap, per la qual també va haver de ser atès pels sanitaris.

Els policies van assistir inicialment la víctima mortal d'una parada cardíaca. En arribar els serveis d'emergències, li van fer una intervenció lateral a causa de la gravetat de la situació. Segons informa EmergènciesMadrid, hi van comprovar que la víctima patia una lesió als dos costats del cor amb entrada i sortida. 

La fulla de l'arma havia travessat el cor de la víctima i el va matar gairebé a l'acte. Els sanitaris van intentar reanimar-lo durant més de quinze minuts, però no van aconseguir res. Allà mateix, els metges van certificar la mort d'aquest jove de 22 anys.

La víctima és un noi espanyol, d'ascendència llatinoamericana. La Policia Nacional continua investigant els fets per aconseguir aclarir les causes. Fins ara, les primeres indagacions semblen indicar que el succés estaria relacionat amb un enfrontament entre bandes juvenils.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!