Tomás, el pare de les nenes desaparegudes, podria haver posat fi a les seves vides

Les escasses però inquietants pistes sobre el cas han portat a les autoritats a ficar-se en el pitjor dels escenaris

Ha passat gairebé una setmana des que Anna i Olivia, les dues nenes d'1 i 6 anys desaparegudes a Tenerife, van ser vistes per última vegada. No se sap res d'elles des del dimarts, 27 d'abril, i les escasses pistes que hi ha sobre el parador de les petites han portat a la policia a posar-se en el pitjor dels escenaris.

Les autoritats fa sis dies que treballen de manera intensa per a intentar localitzar el lloc en el qual es troben Tomás Gimeno i les dues menors.

Però la Guàrdia Civil no ha aconseguit trobar cap indici que pugui oferir alguna pista sobre on poden estar, i això els ha portat a destacar com a primera hipòtesi el pitjor escenari de tots.

Així, les autoritats han assenyalat que Tomás Gimeno podria haver-se desfet d'Anna i d'Olivia llançant-les a la mar.

Dues troballes inquietants

La Guàrdia Civil ha arribat a aquesta primera conclusió amb les poques pistes que s'han trobat sobre el cas. Tomás Gimeno hauria d'haver portat a les seves dues filles de tornada amb la seva mare, Beatriz Zimmerman, dimarts passat, 27 d'abril, a les 21 hores de la nit, però no ho va fer.

L'home va treure 70.000 euros del banc i després li va enviar un missatge a la seva exparella en el qual li va dir que s'emportava a les nenes i que no tornaria a veure-les mai més.

Tomás va ser gravat per les càmeres de seguretat del port embarcant en el seu vaixell la mitjanit del dimarts al dimecres. El seu navili va ser trobat hores més tard a la deriva prop del Puertito de Güímar, però no hi havia rastre ni d'ell ni de les dues menors.

No obstant això, aquesta no va ser la troballa més inquietant. Les autoritats van localitzar sang a l'interior del vaixell i una cadira de retenció infantil surant en la mar.

La sang està sent analitzada ara en un laboratori per a saber si pertany a Tomás Gimeno o a les seves filles. Malgrat que encara es desconeix a qui pertany, les autoritats no han descartat res.

Ordre de cerca internacional

Segons han explicat algunes fonts pròximes al cas a 'El Periódico', els investigadors es troben treballant en aquest moment amb la hipòtesi que el pare de les menors s'hauria desfet d'elles tirant-les a l'aigua i que després hauria fugit.

La Guàrdia Civil creu que el progenitor d'Anna i Olivia podria haver-se desplaçat fins a un altre país. Per aquest motiu, des dels jutjats han decretat el secret de sumari i han imposat una ordre de cerca internacional per presumpte delicte de segrest parental per a intentar localitzar-lo.

Per a això han compartit també una breu descripció de Tomás Gimeno i han demanat que qualsevol que pugui tenir alguna pista sobre ell o sobre les petites es posi en contacte de manera immediata amb la policia.

El pare de les nenes té 37 anys, els cabells castanys, els ulls marrons, mesura 1,85 metres d'altura i és de complexió normal.

L'optimista missatge de la mare de les nenes

Malgrat que les autoritats estan remenant com primera hipòtesi que Tomás hauria posat fi a les vides de les seves filles, Beatriz Zimmerman s'ha mostrat totalment convençuda que Anna i Olivia estan vives i es troben bé.

«El meu missatge és que enviïn molta llum i amor a les nenes, que estic segura que estan bé», ha assenyalat la dona en un missatge publicat per 'Cope Canarias'. «Que no mirin les notícies alimentant la mala energia, que tothom pensi que les nenes són una bonica llum que estan protegides i que si més no ho esperem, estaran jugant i corrent felices».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari