Un home de 70 anys mor mentres intentava rescatar a la seva dona a una platja de Benidorm

La dona, que no sabia nadar, es va entropessar i va caure a la mar

Benidorm ya no solo es el lugar ideal para unas vacaciones en la playa, ahora los mayores acuden en busca de fiesta
El matrimoni madrileny havia anat a Benidorm de vacacions | EFE

Un home de 70 anys ha mort este dimarts mentres intentava rescatar a la seua dona en una platja de Benidorm, en la comarca de la Marina Baixa (Alacant). La dona, que no sabia nadar, va entropessar i va caure a la mar. El seu home no va dubtar en tirar-se a l'aigua per a salvar a la seua parella, però el que va acabar perdent la vida va ser ell.

Els fets es van produïr cap a les sis de la vesprada en la platja de Ponent de Benidorm, segons ha avançat el diari 'Información'. Efectius dels Servicis d'Atenció Mèdica d'Urgències (SAMU) van intentar reanimar-lo durant més de 40 minuts en la vora de la platja però, finalment, l'home a mort. 

Els efectius mèdics que es van desplaçar al lloc dels fets encara no han pogut confirmar la causa de la mort. El forense també creu en la possibilitat de què, a més de què la mort haja pogut ser per ofegament, l'home haja patit un atac cardíac per la tensió del moment que va haver de viure en vore a la seua dona ofegant-se. El matrimoni era madrileny i havia vingut al territori valencià a passar les vacacions.

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari