Un home roba i agredeix sexualment una menor a Barcelona

L'agressor l'ha assaltat amb una navalla quan es trobava asseguda en un banc

Es registren tres agressions sexuals en cinc dies a Barcelona
Un home roba i agredeix sexualment una noia menor d'edat al districte de Sant Andreu de Barcelona| Twitter (@mossos)

La matinada d'aquest diumenge, 8 de setembre, una noia de 17 anys ha estat agredida sexualment al districte de Sant Andreu de Barcelona. La noia es trobava asseguda en un banc, a tocar de l'estació de metro de Fabra i Puig, quan l'agressor l'ha assaltat a punta de navalla, li ha robat el mòbil, i l'ha violat.

La noia ha estat atesa en un Centre d'Urgències d'Atenció Primària, on en sentir l'explicació de la menor, se l'ha derivat a l'Hospital Sant Joan de Déu i s'ha alertat als Mossos d'Esquadra. A l'Hospital se li practicarà un examen mèdic tal com marca el protocol d'aquests casos, mentre que a hores d'ara, el cos policial ja s'està fent càrrec de la investigació per tal de trobar l'agressor, el qual encara no ha estat identificat.

Estiu crític amb sis violacions a Barcelona

L'agressió sexual d'aquesta matinada se suma a les dues violacions que van patir dues noies durant les Festes de Gràcia, el 18 i 20 d'agost,  la víctima d'Horta-Guinardó del 21 d'agost, la violació en grup que va patir una noia de 20 anys al Port Olímpic la matinada del dissabte 24 d'agost, i la mateixa matinada, a prop de la Sagrada Família, quan una turista hauria estat agredida sexualment, tot i no presentar denúncia.

Tot i la inseguretat evident que provoquen aquests casos, els Mossos d'Esquadra expliquen que les xifres no s'han disparat, i que a tall d'exemple, durant el primer semestre de l'any es van registrar un 14% menys de denúncies per violació.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari