Un home amenaça amb un ganivet diversos passatgers d’un tren a la Selva

Una patrulla de policia va esperar el tren a l’estació de Blanes, on va ser detingut
Una incidència tècnica està provocant importants retards a algunes línies de Rodalies
Un home ha amenaçat diversos passatger amb un ganivet en un tren a la Selva | Twitter (@rod11cat)

 

Aquest dijous, 6 de juny, un home va provocar el pànic en un tren de Rodalies a l’estació de Maçanet-Massanes, a la Selva. L’home va passejar pels vagons d’un comboi de l’R1 amb un ganivet de cuina a les mans, amenaçant diverses persones, segons informa ‘elCaso.es’.

 

 

Es Mossos d’Esquadra van rebre un avís al voltant de la una del migdia d’un agent de seguretat de l’estació de Maçanet que informava que diversos viatgers havien sortit espantats del tren i li havien explicat que hi havia un home amb un ganivet amenaçant els passatgers. A més, alguns testimonis van explicar que l’individu havia amenaçat, concretament, tres joves dins del comboi.

 

Quan el tren va aturar a l’estació de Blanes, ja hi havia una patrulla dels Mossos esperant-lo. Els agents van pujar al tren i van buscar a l’individu vagó per vagó. Finalment, els Mossos van poder detenir-lo. L’home, de 36 anys i nacionalitat espanyola, està acusat d’un delicte d’amenaces. Pel que fa a les persones implicades, cap d’elles va poder denunciar els fets.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari