Un home amenaça de tirar-se des de la cúpula d'un hotel a la Gran Via de Madrid

La intervenció dels serveis d'emergència ha obligat a tallar el trànsit de la zona
L'home s'ha enfilat a la cúpula d'un edifici | Twitter (@SMarcres)

 

A primera hora de la tarda la circulació per la Gran Via de Madrid s'ha tallat a causa de la presència d'un home en una cúpula d'un dels edificis de la transitada via. Els equips d'emergència s'han traslladat fins a la plaça d'Espanya amb el carrer Reyes on estan intervenint en aquests instants.

 

L'incident ha començat passades les 14.10 hores i fins al llos dels fets s'han desplaçat diverses dotacions dels bombers que han aconseguit pujar fins a la cinquena planta on es troba l'home que amenaça amb suïcidar-se. 

 

Els bombers han ajudat l'home a baixar de la cúpula de l'hotel | Twitter (@Brucemeld)

 

Els bombers han salvat l'home

La intervenció del cos d'emergències s'ha produït al Dear Hotel Madrid ubicat al número 80 de la Gran Via madrilenya. Finalment, els bombers han aconseguit ajudar a l'home a baixar de la cúpula i l'han salvat.

 

L'home havia amenaçat de suïcidar-se | Twitter (@Brucemeld)

 

Des del Centre de Gestió de Mobilitat de Madrid han informat, a través de les xarxes socials, que a causa de la intervenció dels equips d'emergència a la Plaça d'Espanya amb el carrer Reyes, s'ha tallat la Gran Via en sentit carrer Princesa, el carrer Alcalá des de Cibeles sentit Gran Via i el carrer Reyes des d'Amaniel.

 

També et pot interessar...