Un home provoca una baralla al mig del Raval, a Barcelona

L'agressor és conegut pels veïns com un dels 'habituals' del barri

 

Aquest diumenge passat es va viure un nou episodi de violència als carrers de Barcelona. Una nova baralla es va produir en ple carrer de Sant Vicenç, a tocar de la ronda de Sant Antoni, al Raval, segons ha avançat el mitjà 'ElCaso'.

 

L'agressor, un 'conegut' al barri

Un home va ser agredit per diverses persones, entre elles un 'habitual' del barri que, segons els veïns, es tracta d'una persona estrangera que fa temps que genera aldarulls de forma habitual en aquest barri. Els veïns han contactat diverses vegades amb la policia però tot i que agredeix i assetja a les dones i persones grans del barri, no hi ha manera de fer-lo fora. 

 

Es desconeixen els motius que van propiciar la baralla però a les imatges es pot veure com l'agressor, el 'conegut' del barri, té agafada a la víctima mentre que els altres l'agredeixen per intentar alliberar i defensar a la víctima que està atrapada a terra. L'agressor dona repetits cops de puny a la víctima mentre que un tercer li dona una puntada de peu al cap, tot perdent la sabata, per ajudar a la víctima.

 

També et pot interessar...

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!