Un agent dels Mossos d'Esquadra, 2020.

L'àvia de la nena de 5 anys ruixada amb àcid a Girona: «Gràcies a déu que no va enxampar també a la de 2 anys»

La mare i àvia de les víctimes assegura que no eren parella i dona gràcies que «no hagi agafat també a la nena petita de dos anys»

Un home de 45 anys va atacar aquest dilluns al migdia la seva exparella i la filla d'aquesta de cinc anys amb sosa càustica en un carrer de Sant Feliu de Guíxols, a la província de Girona, segons ha avançat 'Antena 3 Noticias'. Mare i filla van ser traslladades en helicòpter a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona on van quedar ingressades en haver patit  diverses cremades de consideració.

Després de l'atac, que es va produir a les escales del domicili de l'agredida, l'home va fugir del lloc dels fets. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets i han posat el presumpte agressor en crida i cerca.

La família assegura que la dona agredida no tenia cap relació sentimental amb el seu agressor

Els pares de la víctima, de 35 anys, asseguren que la dona no tenia cap relació sentimental amb l'agressor, al que havien denunciat durant aquest dilluns per tirar pedres contra la finestra. El pare de la dona agredida va encarregar-se d'anar a instal·lacions policials a interposar la denuncia i en tornar li han comunicat que la seva filla i la seva néta havien estat traslladades en helicòpter a Barcelona perquè un home les havia ruixat amb sosa càustica.

La mare de la víctima ha explicat a Antena 3 que «crec que el va conèixer en una fleca i va agafar confiança amb ell, tot i que ell potser es va pensar una altra cosa i la persegueix. Ell vol a la força i ella sempre li ha dit que marxés». Aquest dilluns, però, quan sortia de casa, l'home ha ruixat amb sosa càustica la dona i la seva filla de cinc anys. La mare de l'agredida, amb els ulls plorosos, afegia que «per sort no ha agafat també a la nena petita de dos anys».