Diversos cotxes dels Bombers de la Generalitat a Sant Boi

Un incendi a l'Hospital General de Sant Boi de Llobregat deixa almenys 1 persona crítica

En total, 36 persones han estat desallotjades del centre hospitalari

Els Bombers de la Generalitat han apagat aquest dilluns a última hora de la tarda un incendi  declarat en un centre hospitalari de Sant Boi de Llobregat, a la comarca del  Baix Llobregat. Segons ha explicat el cos d'emergències, el foc ha afectat la cinquena planta de l'Hospital General  de Sant Boi. 

El primer avís per foc ha estat rebut a les 20.45 hores, i fins al lloc s'han desplaçat un total de setze dotacions  dels Bombers, que han aconseguit apagar l'incendi ràpidament, cap a les 21.10 hores.

Almenys 36 persones desallotjades per l'incendi

Segons les primeres informacions del Sistema d'Emergències Mèdiques  (SEM), almenys 36 persones han estat desallotjades, de les quals 13 amb afectacions. Una persona ha patit cremades de caràcter crític, i dotze han resultat intoxicades. Pel que fa a les unitats del SEM mobilitzades, en total han actuat dotze, així com la Unitat de Coordinació Operativa (UCO) del cos d'emergències. 

Un cop apagades les flames, els Bombers han continuat realitzant tasques de  ventilació als diferents sectora de la planta afectada. De fet, això ha obligat a desallotjar més pacients, que han estat traslladats a altres sectors amb una ventilació òptima i fora de perill