Mossos d'Esquadra en arxiu

Una dona i la filla de 5 anys, ferides en ser atacades amb salfumant al Baix Empordà

El presumpte agressor podria ser l'exparella sentimental de la mare

Una dona i la seva filla de 5 anys han resultat ferides de gravetat aquest dilluns al municipi de Sant Feliu de Guíxols, a la comarca del Baix Empordà, després que l'exparella sentimental de la mare, un individu de 45 anys, les hagi atacat, presumptament, amb àcid. En concret, segons acaba d'avançar 'NIUS', el suposat agressor hauria ruixat les víctimes amb salfumant, un producte molt corrosiu. 

A hores d'ara, l'acusat continua desaparegut, i els Mossos d'Esquadral'estan buscant. Pel que fa a les víctimes, han estat traslladades a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona, on han quedat ingressades. Segons el mitjà citat, la dona ha patit ferides de gravetat als ulls, mentre que la petita ha rebut l'àcid a la boca. 

Dos menors en estat crític en ofegar-se a Roses

Recordem que també aquesta tarda, dos nens han estat a punt de perdre la vida, després d'ofegar-se en una platja del municipi de Roses, a la comarca de l'Alt Empordà. En concret, els fets han tingut lloc cap a les 18:38 hores, i fins al lloc dels fets s'han desplaçat diversos efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), entre els quals un helicòpter medicalitzat. 

Ha estat aquest últim el qual ha traslladat els menors a l'Hospital Josep Trueta de Girona en estat crític, on a hores d'ara continuen ingressats. A banda de la gran expectació generada entre els  banyistes que es trobaven a la platja en aquell moment, per aquest succés també han intervingut efectius de la Policia Local de Roses, dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Civil

Diversos desallotjats i almenys una persona crítica per un incendi al Baix Llobregat

També aquesta tarda s'ha declarat un incendi a l'Hospital General de Sant Boi de Llobregat, a la comarca del Baix Llobregat. Concretament, el foc ha afectat la cinquena planta de l'edifici, i ha obligat a desallotjar  almenys 36 persones. D'aquestes, 12 han patit intoxicacions lleus per fum, mentre que una ha resultat ferida de caràcter crític en patir fortes cremades.