Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Mossos

Un home provoca un accident viatjant amb el fill de 10 anys al Berguedà

Un agent dels Mossos d'Esquadra que estava fora de servei va ser testimoni dels fets

Un mosso fora de servei va ser testimoni d'un acciden provocat per un home begut que conduia amb el seu fill menor d'edat
Un mosso fora de servei va ser testimoni d'un accident provocat per un home begut que conduïa amb el seu fill menor d'edat | Mossos d'Esquadra

 

Un home va provocar un accident a la C-16, a l’altura de Cercs (Berguedà), col·lidint contra un tot terreny després d’avançar perillosament un grup de motoristes, entre els quals hi havia un mosso d’esquadra fora de servei, estant begut i, a més a més, acompanyat del seu fill menor d’edat.

Gairebé duplicava la taxa límit d’alcohol permesa

Els fets van tenir lloc el passat dissabte 27 de juliol, quan  un home estava circulant a gran velocitat per la carretera C-16, segons ha informat ‘SER Catalunya’. El conductor va avançar perillosament tots els vehicles que es trobava, incloent-hi un grup de motoristes on hi havia un mosso fora de servei que va ser testimoni dels fets.  

En un moment donat  l’home va topar contra un tot terreny i va decidir perseguir-lo, aconseguint que l’altre conductor s’aturés. Llavors l’home, que anava begut i acompanyat del seu fill de deu anys, va començar a increpar-lo tot i ser ell el culpable  de l’accident. L’agent que es trobava entre els motoristes va trucar els seus companys i els agents de Trànsit van desplaçar-se fins al lloc dels fets.

Els Mossos d’Esquadra van procedir a realitzar la prova d’alcoholèmia a l’home i aquesta va donar un resultat positiu amb, en concret, un valor de 0,43, doblant la taxa límit permesa  d’alcohol en sang que se situa en 0,25. Els agents van denunciar l’home per dos delictes, per conduir temeràriament i begut.

També et pot interessar...