Busquen un home desaparegut des de dissabte al Berguedà

La família està de vacances al municipi de Santa Maria de Merlès

Agents dels Mossos d'Esquadra amb el cotxe
La família està de vacances al municipi de Santa Maria de Merlès | El Confidencial

Els Bombers de la Generalitat, amb el suport dels Mossos d'Esquadra i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), busquen un home que s'hauria perdut a Santa Maria de Merlès (Berguerdà).

Els cossos d'emergències han rebut l'avís al voltant de les 16.00 hores d'aquest diumenge, si bé la família, que és de vacances al municipi, assegura que no en sap res des de dissabte.

Busquen per terra, aire i aigua a la riera de Merlès

Els Bombers han activat l'helicòpter i la unitat subaquàtica dels GRAE (Grup d'Actuacions Especials), que està resseguint la riera de Merlès. També treballen en la recerca dues unitats canines. La previsió és mantenir el dispositiu aquesta nit en funció dels indicis trobats.

❗Notícia en ampliació. La redacció de Catalunya Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.com, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.


Comentaris

envia el comentari