Un home dispara a l'aire després de ser acusat per un presumpte abús sexual a Reus

Els fets haurien succeït el passat divendres, 8 de novembre | L'acusat hauria discutit amb un grup de joves

El soroll d'un tret  el passat divendres, 8 de novembre,  va fer saltar el senyal d'alarma a Reus. El tir s'havia realitzat per la zona del barri Gaudí, més concretament, a la vora de Mas Carandell i l'Institut Gaudí. El motiu de la detonació de l'arma de foc venia causada d'una discussió entre un home d'avançada edat i un grup de joves que l'acusaven d'haver realitzat tocaments a un alumne  del centre Mas Carandell, segons avança el Diari de Tarragona i han confirmat fonts policials a TarragonaDigital.

Un tret a l'aire a causa d'una discussió 

Els incidents haurien començat dies abans de la realització del tret, quan l'acusat presumptament s'hauria insinuat i realitzat tocaments a un alumne del centre de formació de Mas Carandell. 

El divendres al migdia, un grup de companys va recriminar l'acció a l'home, que va girar cua i va marxar cap a casa. Poc després, va tornar amb una arma carregada i va disparar a l'aire, sense que ningú quedés ferit, però intimidant a tots els joves que hi havia a prop. 

Fins al lloc dels fets van anar-hi la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra, els quals han obert una investigació dels fets, i està denunciat penalment per un delicte d'abús sexual i per tinença d'armes. Així mateix, l'home haurà de presentar-se davant del jutge.