Desmantellada una plantació de marihuana valorada en 200.000 euros al Garraf

El seu propietari ha ingressat a presó

Marihuana valorada
La marihuana estava valorada en 200.000 euros | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra van desmantellar i detenir el responsable d'una plantació de marihuana amb més de 300 plantes situada en una casa de la urbanització Mas Alba de Sant Pere de Ribes, al Garraf, el passat 5 de novembre.

En tenir coneixement de la seva existència, agents dels Mossos es van acostar a la casa en qüestió on van poder parlar amb el seu únic inquilí, un home de nacionalitat italiana de 55 anys, i set persones més que es trobaven al lloc. En accedir-hi, els agents van localitzar una plantació a ple de rendiment on van intervenir 120 quilos de cabdells, 10 quilos de fulles de marihuana triturades i 325 plantes en diferents estadis de creixement amb un valor d'uns 200.000 euros. 

L'electricitat era clandestina

Els operaris de la companyia elèctrica van comprovar que al domicili hi havia una doble escomesa clandestina connectada directament a la xarxa de distribució elèctrica, que s’utilitzava, en exclusiva, pel subministrament de la plantació i que la quantitat defraudada era d’uns 240.000 euros, motiu pel qual, a banda de per tràfic de drogues, també va quedar detingut com a presumpte autor d’un delicte de defraudació de fluid elèctric. Ahir mateix, un home també va ser detingut a Agullana (Alt Empordà) per la Policia Nacional per transportar 27 quilos de marihuana dins el seu vehicle.

Posteriorment, gràcies a les gestions d’investigació, els agents van aconseguir relacionar i detenir les altres set persones que hi havia a la casa, quatre homes i tres dones d'entre 31 i 68 anys i nacionalitat espanyola, els dies 12 i 13 de novembre com a presumptes autores d’un delicte de tràfic de drogues. Els arrestats, després de declarar en seu policial, van quedar en llibertat a l’espera que els citi el jutge.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari