Greu agressió a un càmera de Telecinco als jutjats de Cornellà

El càmera estava gravant la sortida d'un dels acusats del cas de Janet Jumillas

Agressió càmera Telecinco davant dels jutjats
Moment de l'agressió del càmera de Telecinco davant dels jutjats | Telecinco

Un càmera dels Informatius Telecinco ha estat agredit mentre estava gravant la sortida d'un acusat dels jutjats. El càmera es trobava cobrint el cas de Janet Jumillas davant dels jutjats de Cornellà, Barcelona. En sortir, Christian, un dels dos acusats del cas que actualment es troba en llibertat amb càrrecs, l'ha empès tan fort que ell i la càmera han caigut a terra.

Citats a declarar els dos sospitosos del cas

Aquest matí de divendres estaven citats a declarar als jutjats els dos acusats en el cas de Janet Jumillas, la dona que va desaparèixer a Catalunya el passat mes de març i de qui, lamentablement, va aparèixer el cadàver uns mesos després al Prat de Llobregat.

A la sortida dels jutjats, un dels acusats que no volia que el gravessin s'ha dirigit al càmera de Telecinco i l'ha llençat al terra. La seqüència ha estat gravada pel pròpi càmera, però també des de fora pel 'Programa de Ana Rosa', qui també es trobaven cobrint el cas fora els jutjats.

La seva companya assegura que està «adolorit»

Agressió càmera Telecinco davant dels jutjats
L'empenta ha fet que el càmera caigués a terra   | Telecinco

Segons informa el mateix mitjà, el càmera està «adolorit» però afortunadament només presenta algun cop i algunes rascades superficials, a més de l'ensurt. Tal i com explica la reportera que l'acompanyava, amb el cop que ha rebut el seu estat «podria ser pitjor».

Janet Jumillas va desaparèixer el mes de març

Janet Jumillas va desaparèixer el mes de març, i malauradament, els Mossos d'Esquadra van localitzar el seu cos en un solar de grans dimensions del carrer Major d'El Prat de Llobregat dos mesos després. Aitor Garcia de 33 anys és el principal sospitós de l'assassinat, i per això es troba en presó provisional. Per altra banda l'altre acusat és Chrsitian, l'autor de l'agressió d'avui, la policia sospita que també està implicat en el cas, per això avui ha estat citat a declarar.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari