Imatge d'arxiu Mossos d'Esquadra amb detingut

Un home fereix un mosso i intenta apunyalar-ne un altre al centre de Barcelona

L'acusat podria haver consumit drogues abans dels fets | Està acusat d'un delicte de temptativa d'homicidi

Un home ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra al districte de Ciutat Vella, a Barcelona, després de ferir un agent i intentar-ho amb un altre quan es van desplaçar al seu domicili perquè estava provocant aldarulls. En concret, segons la SER Catalunya, l'acusat va apunyalar al genoll un policia, després d'intentar clavar el mateix ganivet a un altre tan sols uns moments abans, al carrer de Sant Vicenç de la ciutat comtal. 

L'arrestat, un filipí de 39 anys que podria haver consumit drogues

L'arrestat és un home de 39 anys i nacionalitat filipina, que podria haver consumit drogues abans dels fets. Diversos testimonis han assenyalat que, en un primer moment, va començar a llançar plats i gots contra les finestres dels seus veïns, i va arribar a trencar diversos vidres. 

Posteriorment, i després de rebre el corresponen avís, els Mossos es van desplaçar fins al seu domicili, on el van localitzar amb un ganivet a les mans. L'home va reaccionar amb violència, intentant apunyalar l'agent que li va obrir la porta, sense èxit. Ara bé, no ho va aconseguir, tot i que sí que va ferir un altre dels agents quan el reduïen. Està acusat d'un presumpte delicte de temptativa d'homicidi. 

També et pot interessar...