Dispositiu de recerca d'un jove de 20 anys desaparegut a Girona

Els Mossos confirmen que el cos localitzat aquest matí pertany al jove de 20 desaparegut a Sils

Els equips d'emegència l'han localitzat a l'interior del seu tot terreny, enfonsat a un metre i mig sota l'aigua

ACTUALITZACIÓ 07/12/2019 18.40

Els Mossos d'Esquadra han confirmat aquest dissabte a la tarda que el cos localitzar aquest matí pertany al jove de 20 anys desaparegut  en una séquia de Sils. 

Els equips de cerca havien localitzat el cadàver al matí

Els equips d'emergència han trobat un cos a l'interior del vehicle tot terreny localitzat aquest dissabte al matí enfonsat a la séquia de Sils, a la Selva. Els Bombers han informat que tot apunta que és el jove de 20 anys desaparegut,  però encara resta pendent el procés d'identificació del cos.

El dispositiu ha  localitzat el vehicle enfonsat un metre i mig, amb portes i finestres tancades, i ha estat necessari que una grua de gran tonatge el remolqués. Un cop fora s'ha comprovat que a l'interior hi havia un cos. En baixar el nivell de l'aigua, que havia arribat fins als quatre metres per les darreres pluges, el cotxe ha començat a sobresortir, segons han informat els Bombers. Una grua de gran tonatge  s'ha encarregat de treure'l de l'aigua, mentre que una més petita l'ha remolcat.

Finalment els cossos de rescat han pogut localitzar el jove, després d'aturar el dispositiu a la nit per falta de visibilitat i de certs problemes per la boira i el terreny enfangat a primera hora del matí. En les tasques han participat dotacions terrestres dels Bombers, GRAE subaquàtics, GRAE de muntanya, Mossos, policia local, el Servei d'Emergències Mèdiques i ADF.

El jove desaparegut va alertar un amic que tenia problemes

El dispositiu de recerca es va posar en marxa aquest dissabte després que  un amic seu truqués als serveis d'emergències a les quatre de la matinada per alertar que el jove li havia dit que estava conduint amb dificultats en paral·lel a la séquia.

També et pot interessar...