Bombers buscant un jove de 20 anys desaparegut a Girona

Troben submergit el cotxe del jove de 20 anys desaparegut a la Selva

Estava a un metre i mig de profunditat de la séquia

Els equips d'emergència han localitzat aquest dissabte al matí un cotxe tot terreny enfonsat un metre i mig a l'aigua de la séquia de Sils. La zona és on els Bombers busquen des de la matinada de divendres un jove de 20 anys de Lloret de Mar (Selva) que va desaparèixer quan tornava d'una festa, a uns 10 minuts de la G-555 entre Hostalric i Sils.

Confirmen que el cotxe és del jove desaparegut

El vehicle localitzat, de color blau, és el del jove de Lloret, segons han confirmat fonts dels equips de recerca. Els equips de rescat encara no han pogut obrir el cotxe, i ara una grua de gran tonatge  haurà d'anar a la zona per remolcar-lo.

La zona està molt enfangada

Dispositiu de recerca d'un jove de 20 anys desaparegut a Girona
La boira ha dificultat la recerca del jove des de bon matí | Catalunya Diari

La recerca del jove de 20 anys desaparegut s'ha reprès aquest dissabte al matí, després que ahir els equips de rescat el busquessin durant tot el dia. La zona està molt enfangada per les fortes pluges dels últims dies. El dispositiu compta amb set dotacions terrestres dels Bombers, GRAE subaquàtics, GRAE de muntanya, Mossos, policia local, el Servei d'Emergències Mèdiques i ADF, segons han informat els Bombers.

El jove desaparegut va alertar un amic de matinada

El dispositiu es va posar en marxa després que un amic del desaparegut truqués als serveis d'emergències a les quatre de la matinada de divendres per alertar que el jove li havia dit que estava conduint amb dificultats en paral·lel a la séquia.

 

També et pot interessar...