Detingut per la Policia Nacional

Intenta cremar un prostíbul perquè no estar satisfet amb el servei rebut

La Policia Nacional l’ha detingut quan estava intentant encendre la benzina que havia ruixat pel local

La Policia Nacional ha detingut un home per intentar cremar un prostíbul perquè no va quedar satisfet amb el servei  a Madrid. Això el va dur a amenaçar les treballadores, anar a una gasolinera propera per comprar benzina i ruixar l'interior del local. Els agents el van detenir just quan anava a calar-hi foc.

Va ruixar el local amb benzina

Segons fonts policials, el succés va tenir lloc al voltant de les cinc de la matinada, de dimarts a dimecres, després que un home –de 59 anys , de nacionalitat espanyola i amb antecedents– mantingués tres serveis amb tres professionals d’un prostíbul madrileny i en quedés descontentament. «Tornaré i cremaré el local amb vosaltres dins», va amenaçar a les treballadores i va marxar del local cap a una gasolinera propera on va comprar una garrafa de benzina de tres litres.

Un taxista el va veure amb la garrafa i, davant de la seva sospitosa actitud, li va preguntar si li passava res greu. Així, l’home li va explicar que la benzina no era per al seu cotxe, sinó per a cremar un prostíbul i la gent que hi havia dins, la qual cosa va fer que el taxista s'alarmés i decidís seguir-lo, mentre telefonava al 091. El sospitós va anar caminant de tornada al club, va buidar la garrafa de benzina dins i va treure un encenedor mentre cridava «us incendiaré».

En aquest moment va arribar una patrulla de la Policia Nacional que el va detenir després de trobar-lo forcejant amb diverses treballadores i els agents van apreciar una forta olor a benzina. En aquest sentit, un portaveu de Prefectura Superior de Policia de Madrid ha confirmat que  l'home va ser arrestat per presumpta temptativa d'incendi i amenaces greus, en comprovar els agents que tenia intenció de calar foc amb les dones i els clients que hi havia dins.

També et pot interessar...