Anthony Todt, l'assassí confés de la seva dona i els seus tres fills

Un home mata la seva dona, els seus tres fills i el seu gos a Florida

El dia en què es van trobar els cadàvers, l'FBI, que s'havia personat al domicili per detenir l'assassí per acusacions de frau, va coincidir-hi amb la policia local

Un home, de 44 anys, ha assassinat la seva dona, els seus tres fills, de 13, 11 i 4 anys, respectivament, i el seu gos  al seu domicili, a Florida (EUA). Els fets han tingut lloc en una urbanització propera al parc d'atraccions Walt Disney World. Segons informa el 'New York Post', una patrulla d'agents federals va personar-se a l'habitatge familiar per entregar una ordre d'arrest per detenir el presumpte assassí, Anthony Todt, per sòlides acusacions de frau a l'atenció mèdica.

L'olor dels cossos va aixecar la sospita

Alhora, diversos agents de la policia s'havien desplaçat al domicili després que la família dels Todt fes una trucada, ja que no sabien res d'ells durant més d'una setmana. En entrar al domicili, una olor fortíssima els va alarmar; l'olor dels cossos, que s'estaven embolicats en mantes descomponent-se en una habitació del segon pis. En un moment donat, l'home va indicar que la seva dona dormir en una de les habitacions; així mateix, van cridar el seu nom i, en veure que no va respondre, van pujar estrepitosament les escales, doncs la pudor ja havia aixecat la sospita d'ambdós cossos policials.

«Anthony gairebé no podia aguantar-se i semblava descontent i tremolós», va informar un dels agents. Finalment, després de trobar els cadàvers, l'home va confessar els fets i ara s'enfronta a quatre càrrecs d'assassinat per la mort de la seva dona, Meghan, de 42 anys, i els seus tres fills, Alek, Tyler i Zoe.

També et pot interessar...