L'home mort a trets en una perruqueria de Barcelona es deia Xavi Costa

La investigació segueix oberta i els Mossos contemplen diferents hipòtesis
L'home va rebre un tret quan esperava a la seva dona, propietària del local | Twitter (@laurabernis)

 

Els Mossos d'Esquadra segueixen investigant el cas de l'home assassinat en una perruqueria al barri de Sarrià, a Barcelona. Encara no han descobert què va portar a un jove a entrar a l'establiment amb la cara tapada, guants i una pistola i disparar contra la víctima a la perruqueria Spejo's, propietat de la seva parella.

 

La víctima era del Maresme

 

La víctima es deia Xavi Costa, era un home de 47 anys d'Arenys de Munt on vivia amb la seva dona, la propietària de l'establiment d'estètica on van succeir els fets. Com a rutina, cada dia al vespre s'acostava fins al local a recollir la seva parella i tornar junts cap al Maresme.

 

Segons informa 'El Caso', l'home es dedicava a la construcció i a les reformes i tenia una coneguda empresa al Maresme, on vivia amb la seva parella. No tenien fills, i tot i fer força vida fora del municipi, els seus veïns asseguren que «eren del poble de tota la vida». L'home, tenia una germana més gran que també és del poble i que és força coneguda pels seus vincles socials.

 

Els veïns, igual que la policia, no s'expliquen què va poder passar, ja que ningú coneix ni reconeix problemes d'ell o la seva parella. Per aquest motiu, els Mossos segueixen treballant per conèixer millor l'entorn familiar i personal de l'home.

 

Les hipòtesis que hi ha sobre la taula en són dues, una seria la d'un atracament frustrat, tal com es va imaginar el principi, tot i que el lladre no es va emportar res; l'altre que es contempla la policia és si l'home va entrar a la perruqueria per venjança contra la víctima.

 

Reconèixer l'assassí podria ser clau

Alguns dels testimonis podrien ser la clau per descobrir a l'assassí, ja que diverses persones van poder veure la cara del pistoler. La investigació segueix oberta i se sap que el culpable no ha estat detingut, el que no es coneix és si la policia ha pogut identificar o no a l'assassí.

 

També et pot interessar...