Imatge de l'exterior de la perruqueria on ha tingut lloc el succés

Mor un home en un tiroteig en una perruqueria de Sarrià, a Barcelona

Els testimonis van veure fugir un home jove

Un home ha estat assassinat el passat dissabte a la nit a l'interior d'una perruqueria del districte barceloní de Sarrià Sant Gervasi. Els testimonis han declarat als investigadors del grup d'homicidis dels Mossos d'Esquadra que  han vist fugir a un home jove de l'establiment. Segons 'El Periódico', així mateix, el presumpte assassí, d'uns 20 anys, ha disparat fins en cinc ocasions contra la víctima. 

Tot i que es desconeixen els motius que han portat a cometre aquest assassinat algunes fonts no oficials han declarat que  es podria tractar d'un robatori. Els testimonis han descrit a l'autor dels fets com un home prim i amb el cabell curt. Tot seguit es va muntar  un gran dispositiu policial que ha acordonat el carrer Manuel Girona, el lloc on s'ha produït l'assassinat. 

Els Mossos continuen buscant l'assassí

La policia catalana va rebre l'avís pocs minuts després de les nou del vespre per un possible robatori en aquest establiment comercial, situat al Passeig de Manuel Girona del barri de Sarrià. De moment, no hi ha cap detingut en relació amb els fets

Quant els agents van arribar al lloc dels fets es van trobar amb un home estès a terra amb signes de violència. Els efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques no van poder fer res per salvar-li la vida i van certificar la seva mort. 

  

  

el jutjat d'instrucció en funció de guàrdia ha decretat el secret d'actuacions.

També et pot interessar...