Dos cotxes dels Mossos d'Esquadra a l'aparcament dels jutjats de Vilanova i la Geltrú

Un home ofereix 12.000 euros a un company de feina per matar la seva excunyada a Lleida

El sicari, que hauria cobrat una part dels diners, se'n va penedir i va confessar els fets a la comissaria dels Mossos d'Esquadra

Un home va oferir 12.000 euros a un company de feina per matar la seva excunyada a Lleida. Segons ha explicat l'Agència Catalana de Notícies (ACN), el que havia de ser el sicari, que ja hauria rebut un primer pagament de 3.000 euros, es va presentar la nit del passat dijous, 14 d'octubre, a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de la capital del Segrià per confessar els fets.

Tot i haver acceptat el suposat encàrrec, el sicari es va fer enrere i va acabar confessant davant la policia catalana. El presumpte inductor, un home de 60 anys, nacionalitat espanyola i veí de Lleida, va ser detingut el passat divendres i va quedar en llibertat amb càrrecs l'endemà després de declarar davant el jutjat de guàrdia de Lleida.

En aquest sentit, podria ser acusat d'un delicte de proposició per a un assassinat, que implica penes econòmiques i de presó. Segons fonts pròximes al cas, citades per l'ACN, el presumpte inductor i la dona tenien desavinences personals i conflictes econòmics.

Denunciant penalment un conductor per circular a 211 km/h per l'A-14 a Alguaire

D'altra banda, els Mossos d'Esquadra van denunciar penalment un conductor circulant a 211 km/h per l'A-14, al seu pas pel municipi d'Alguaire, a la comarca del Segrià, en un tram limitat a un màxim de 120 km/h. Segons ha explicat la policia catalana, els fets van tenir lloc aquest diumenge poc abans de les cinc de la tarda, al punt quilomètric 7,8 de la citada via.

El conductor del cotxe, de 59 anys, nacionalitat espanyola i veí d'Alcoletge (Segrià), va ser enxampat per un radar dels Mossos d'Esquadra, circulant a 211 km/h. Una mica més endavant del control, una patrulla de l'Àrea Regional de Trànsit de la policia catalana va aturar l'home i va cobrir diligències penals contra ell per un delicte contra la seguretat viària.

En aquest sentit, el conductor denunciat haurà de comparèixer davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Balaguer quan sigui requerit.