Home penis

Un home refrega el penis contra unes turistes a Barcelona

Els Mossos busquen l'individu que va ser increpat per un grup de vianants

Els Mossos d'Esquadra busquen un home, d'uns seixanta anys, que es va treure el penis i el va refregar contra una turista anglesa dimarts al matí a les escales de l'estació de Plaça Catalunya, a Barcelona.

Eren aproximadament les 10 del matí del dimarts quan un grup de turistes de nacionalitat anglesa pujaven les escales de l'estació de Plaça Catalunya. Segons ha assegurat la víctima a la Cadena SER Catalunya, «Hem pujat l'escala per estar més còmodes, però ell ha pujat un altre graó per estar més a propiamb el penis fora s'ha refregat la meva cama. M'he girat i m'he quedat en xoc».

«Mai tornaré a fer res semblant» 

La 'Cadena SER' ha pogut gravar en vídeo aquest subjecte quan era increpat per uns vianants i alguns altres l'avisaven que trucarien a la policia. Mentre fugia cap a Passeig de Gràcia ha reconegut a la càmera el que havia fet i demanava perdó «M'he entrebancat amb elles, perdó» i «Juro per la meva mare que mai més tornaré a fer això, li juro».

En veure la situació, un vianant ha trucat al 112 i els Mossos d'Esquadra han començat la recerca d'aquest individu gràcies a la fotografia extreta del vídeo enregistrat pel mitjà. L'home, segons la 'SER', després de demanar disculpes ha intentat donar diners a la víctima a forma de compensació.

També et pot interessar...