Imatge d'arxiu d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra

Una desena de persones apallissen i roben a un home a Catalunya en un nou atac homòfob

Els fets van tenir lloc al Parc Güell de Barcelona la matinada de divendres a dissabte i la víctima va resultar ferida lleu

Nova agressió homòfoba a Catalunya. No fa ni un mes, l'homofòbia ja va ser notícia en un altre trist succés, en què una parella de nois va ser assaltada per 3 joves que els van agredir. Ara, de nou, tornem a trobar un altre intolerable cas similar.

En aquesta ocasió, han estat una desena de joves els qui han agredit un home en un nou atac homòfob. A més, també li van robar i, segons els Mossos d'Esquadra, no es tractaria d'un atac amb clares motivacions homòfobes. Tot plegat va succeir la matinada de divendres a dissabte passat, dies 25 i 26 de juny, al Parc Güell de Barcelona.

Atac homòfob al Parc Güell de Barcelona

Una desena de persones van apallissar i robar a un home de 52 anys a Barcelona la matinada de divendres a dissabte cap a la una. L'atac entraria en el marc d'una agressió que els Mossos d'Esquadra consideren homòfoba.

Els fets van tenir lloc al Parc Güell de Barcelona en el transcurs d'un ambient festiu. Segons va relatar la víctima a la policia l'endemà dels fets, els deu agressors el van agredir amb cops de puny i empentes i li van proferir insults homòfobs.

La víctima també va denunciar que a banda d'agredir-lo, aquesta desena de persones li van robar la cartera amb diners en metàl·lic i targetes de crèdit. Segons han explicat els Mossos la víctima va resultar ferida lleu. El cos policial té una investigació oberta per trobar els agressors.

Aquestes agressions encara posen més de manifest la necessitat de combatre l'homofòbia. I és que, més enllà de l'augment de casos d'agressions homòfobes, aquestes últimes s'han produït molt a prop del 28 de juny, Dia Internacional de l'Orgull i l'Alliberament LGTBI+.