Un hospital perd el cadàver d'un bebè acabat de néixer als Estats Units

La família reclama al centre 30.000 dòlars en concepte de danys i perjudicis

Cementiri
La família del petit Jacob va iniciar la preparació del funeral, però no els van entregar mai el seu cos | Catalunya Diari

Una família ha decidit denunciar un hospital, després que el centre hagi extraviat el cos del seu nadó, que va morir quan feia molt poc que acabava de néixer, el passat 25 de febrer. Els fets van tenir lloc a l'hospital de Saint Joseph, a la ciutat de Tampa, a l'estat nord-americà de Florida. Els afectats, Kathryn i Travis Wilson, segueixen sense saber les causes exactes de la defunció del petit. 

L'hospital va ser incapaç de localitzar el cos del nadó després de l'autòpsia

Després de confirmar-se la mort del nadó, el seu cos va ser traslladat a Orlando, al mateix estat, per a la realització de l'autòpsia, però allà va començar el seu calvari. L'empresa contractada per al trasllat va retornar el cos del petit Jacob a l'hospital on va néixer, i el mateix centre va confirmar-ho a la família, que va iniciar els preparatius per al funeral. 

Ara bé, pocs dies després l'hospital va informar que no havien aconseguit trobar el cadàver, deixant els pares de pedra. Davant d'aquests dolorosos i greus fets, Kathryn i Travis han decidit iniciar accions legals contra el centre hospitalari, al qual reclamen 30.000 dòlars per danys i perjudicis. 

L'hospital se solidaritza amb la família i es compromet que no torni a passar

L'empresa propietària del centre mèdic va enviar un comunicat en el qual assenyala que s'han dedicat tots els esforços per localitzar el cadàver, i s'ha solidaritzat amb la família afectada. «Lamentem profundament no haver estat capaços de localitzar les seves restes. La direcció i el personal de totes les funeràries de St. Joseph estem determinats que aquesta situació inèdita no torni a succeir», ha assegurat. 

Amb tot, els pares segueixen decidits a aconseguir que un jutge condemni el centre. Els dos asseguren haver patit un trauma psicològic i emocional important, manifestat a través de «dolor físic, angoixa i la pèrdua de la capacitat de gaudir de la vida». Finalment, qualifiquen la situació de vexatòria, i «intolerable en una comunitat civilitzada». 


Comentaris

envia el comentari