Una desena de joves denunciats al Maresme per una batalla campal

La meitat dels acusats són menors d'edat i han pogut ser identificats gràcies a les imatges compartides a les xarxes

Una patrulla de la Policia Local de Calella davant el xiringuito Blue Bar
Una patrulla de la Policia Local de Calella davant el 'xiringuito' Blue Bar | ACN

La Policia Local de Calella ha identificat i denunciat davant el jutjat d'Arenys de Mar una desena de joves que el passat 16 d'agost van protagonitzar una baralla a l'interior del 'Blue Bar', una barraca de la platja gran. La Policia els ha denunciat per incomplir l’ordenança de convivència ciutadana i via pública.

Segons ha informat el mateix consistori calellenc en un comunicat, els denunciats han estat una desena de nois i noies, la meitat d’ells menors d’edat. Els acusats són veïns de Calella i Pineda de Mar, el municipi veí. La seva identificació ha estat possible gràcies a les imatges de les càmeres de seguretat del local i als testimonis dels fets.

Identifiquen una desena de joves després de les imatges compartides a les xarxes

Tal com va informar ‘Ràdio Calella Televisió’, els fets van tenir lloc la passada nit del 15 d’agost. La desena de joves denunciats va entrar a l’interior del local ‘Blue Bar’, molt proper a la Riera Capaspre, i van començar una violenta baralla.

El cità mitjà informa que el detonant de la disputa hauria estat una discussió prèvia entre aquest grup de joves i una altra parella. A les imatges que posteriorment van ser compartides a les xarxes es pot veure com el grup entra al xiringuito i comença a agredir la parella amb mobiliari del bar. Agafen cadires, taules i fins i tot el separador que l’establiment utilitza per organitzar la cua i evitar aglomeracions.  

Segons recull el mitjà local, des del 'xiringuito' ‘Blue Bar’ també han presentat una denúncia per danys materials que ascendirien a més de 2.000 euros. Aquesta se suma a la imposada ara per la Policia Local, qui els ha acusat d'incomplir l’ordenança de convivència ciutadana i via pública.


Comentaris

envia el comentari