Una patrulla de la Policia Local de Calella davant el xiringuito Blue Bar

Una desena de joves denunciats al Maresme per una batalla campal

La meitat dels acusats són menors d'edat i han pogut ser identificats gràcies a les imatges compartides a les xarxes

La Policia Local de Calella ha identificat i denunciat davant el jutjat d'Arenys de Mar una desena de joves que el passat 16 d'agost van protagonitzar una baralla a l'interior del 'Blue Bar', una barraca de la platja gran. La Policia els ha denunciat per incomplir l’ordenança de convivència ciutadana i via pública.

Segons ha informat el mateix consistori calellenc en un comunicat, els denunciats han estat una desena de nois i noies, la meitat d’ells menors d’edat. Els acusats són veïns de Calella i Pineda de Mar, el municipi veí. La seva identificació ha estat possible gràcies a les imatges de les càmeres de seguretat del local i als testimonis dels fets.

Identifiquen una desena de joves després de les imatges compartides a les xarxes

Tal com va informar ‘Ràdio Calella Televisió’, els fets van tenir lloc la passada nit del 15 d’agost. La desena de joves denunciats va entrar a l’interior del local ‘Blue Bar’, molt proper a la Riera Capaspre, i van començar una violenta baralla.

El cità mitjà informa que el detonant de la disputa hauria estat una discussió prèvia entre aquest grup de joves i una altra parella. A les imatges que posteriorment van ser compartides a les xarxes es pot veure com el grup entra al xiringuito i comença a agredir la parella amb mobiliari del bar. Agafen cadires, taules i fins i tot el separador que l’establiment utilitza per organitzar la cua i evitar aglomeracions.  

Segons recull el mitjà local, des del 'xiringuito' ‘Blue Bar’ també han presentat una denúncia per danys materials que ascendirien a més de 2.000 euros. Aquesta se suma a la imposada ara per la Policia Local, qui els ha acusat d'incomplir l’ordenança de convivència ciutadana i via pública.