Crema un autobús enmig de la C-31, a Badalona

Hores d'ara, encara es desconeix si hi ha ferits

Incendi d'un autobús a Badalona el 14 de setembre de 2020.
Incendi d'un autobús a Badalona aquest dilluns a la tarda. | SCT

Un autobús crema aquest dilluns, 14 de setembre, a la C-31, a Badalona. L'incendi ha causat una explosió al vehicle, segons informen alguns testimonis. Tal com ha informat Bombers, el bus duia passatgers. Hores d'ara es desconeix si hi ha ferits a causa de l'explosió. Tanmateix, el Sistema d'Emergències Mèdiques matisa que no li consta cap ferit. 

L’avís s’ha produït a les 15.49 hores i el foc s'ha extingit fructuosament 40 minuts després, a les 16.29 hores. A causa de les flames, hi ha hagut una fuita de combustible encès. Les tasques dels Bombers se centren ara en refredar el vehicle i netejar la zona afectada. Els Mossos d'Esquadra, per la seva banda, s'encarreguen de desviar els vehicles pels laterals, per tal de descongestionar, a més, el trànsit, ja que hi ha una cua de més de 2km. 

Un incendi ocasionat per un xoc a la carretera

Fa exactament una setmana, el passat dilluns 7 de setembre, un accident entre dos vehicles va provocar un incendi a la carretera C-44, al Coll de Fatxes, al terme municipal de Tivissa. Cinc persones van resultar ferides. Segons van informar els Bombers de la Generalitat, l'avís de l'accident va ser rebut cap a dos quarts de sis de la tarda, quan dos vehicles van topar a l'altura del quilòmetre 15 de la C-44, a Tivissa. Un dels vehicles implicats, una furgoneta, es va incendiar després de patir l'accident.

Les flames que van cremar la furgoneta van ocasionar-se al marge de la carretera i van cremar, a més, una superfície de 1.000 metres quadrats de vegetació forestal. Els Bombers van haver d'activar un total de nou dotacions, de les quals 3 eren del Grup de Recolzament d'Actuacions Forestals (GRAF) i una d'aèria, un bombarder. Els bombers van treballar, paral·lelament, per apagar les flames de l'incendi i per atendre l'accident

❗Notícia en ampliació. La redacció de Catalunya Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.com, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.


Comentaris

envia el comentari