Imatge dels Bombers de la Generalitat en una casa de colònies a Vallgorguina, al Vallès Oriental

S'incendia una casa de colònies a Catalunya on hi havia 170 nens i monitors

Les flames han fet caure el sostre de la casa

Un incendi ha cremat parcialment aquest dissabte al migdia una casa de colònies a Vallgorguina, a la comarca del Vallès Oriental. L'avís del foc s'ha rebut a les 12.01 hores a Can Castellar, situada al quilòmetre 13,5 de la C-61.

Nou dotacions dels Bombers s'han desplaçat al lloc i han comprovat que la casa de colònies ja estava evacuada –uns 170 nens i monitors d'un casal de la Federació Catalana de Bàsquet- i no hi havia ferits. L'incendi ja ha estat estabilitzat. 

Ensurt a Vallgorguina

Les flames han cremat totalment la primera planta i han fet col·lapsar el sostre, però a les 13.05 hores ja s'ha pogut donar l'incendi per estabilitzat. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han enviat dues ambulàncies a la zona, però no hi ha hagut afectats.

Els Bombers de la Generalitat continuen a la zona del succés. Actualment, s'està revisant que el foc no hagi propagat per les bigues de fusta a través del fals sostre. 

Fins a la zona de l'incendi, a Vallgorguina, s'hi han desplaçat diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra, del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i una dotació dels serveis sanitaris dels Bombers. Els Bombers hi continuen treballant, al punt de les 14.30 hores, amb nou dotacions. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!