Imatge de l'incendi que ha tingut lloc en un concessionari de Mercedes a Olot, a la Garrotxa

S'incendia un concessionari de cotxes a Catalunya

Les flames han afectat el box de pintura de la nau i s'han evacuat les empreses del voltant

Els Bombers de la Generalitat treballen aquest dimarts, 18 de maig, en el virulent incendi que s’ha declarat en un concessionari de cotxes de la marca Mercedes-Benz a Olot, a la comarca de la Garrotxa. Segons ha mostrat ‘Olot Televisió’, s’han viscut moments de gran tensió a causa de les flames originades. Els fets han tingut lloc a les 10.11 hores del matí, quan ha començat a cremar el box de pintura de la nau. Les flames, així mateix, han estat d'allò més virulentes i han generat moments de certa tensió al polígon. Tan ha estat així, que els Bombers de la Generalitat desplaçats fins el punt de l'incendi han optat per desallotjar les empreses del voltant i retirar els cotxes aparcats. 

Segons publica ‘El Gerió', fins al lloc de l’incendi s’hi han desplaçat fins a dotze unitats dels Bombers de la Generalitat. Per sort, però, no s’han registrat ferits, tot i que els treballadors de les empreses del voltant han estat evacuats pels Bombers. També s’han retirat vehicles aparcats al voltant per evitar que els danys materials de les flames anessin a més.  

Els Bombers de la Generalitat, finalment, han donat les flames per controlades, tot i que sí que és cert que el foc encara no s'ha extingit. El vídeo que veuran a continuació és de 'Ràdio Olot'.