Troben sana i estàlvia la jove de 17 anys desapareguda a Barcelona

La jove va desaparèixer el passat diumenge a plena llum del dia

Bones notícies sobre la desaparició d’una menor a Barcelona el passat diumenge. Els Mossos d’Esquadra han anunciat aquest dimarts, 18 de maig, que han localitzat «sana i estàlvia» la jove de 17 anys que havia desaparegut a la ciutat comtal. La Llum, de 17 anys, va desaparèixer a plena llum del dia i no se sabia res d’ella fins aquest dimarts al matí, quan ha estat localitzada pel cos de Mossos.

En una publicació a la xarxa social Twitter, la policia catalana difonia el passat dilluns, 17 de maig, una fotografia de la jove, de 17 anys, i ha explicat que en el moment en què se li va perdre la pista vestia pantalons de xandall de color beix i un top negre.

La publicació també detalla que la Llum fa 1,78 d’alçada, té el cabell tenyit de color negre en mitja melena, i un pírcing al lòbul esquerre de l’orella. Els Mossos d'Esquadra han demanat a qualsevol persona que pugui tenir informació sobre la menor que contacti amb el telèfon d'emergències 112.

Desapareix un home a Montmeló 

Minuts després de la troballa de la Llum, el cos policial ha anunciat també la desaparició d'en Joan Gabriel, a Montmeló. Es tracta d'un home de 52 anys, d'1,85 metres d'alçada, i al qual se li va perdre la pista el passat 13 de maig a la localitat del Vallès Oriental

Els Mossos d'Esquadra destaquen que té el cabell curt i canós, i que el dia de la seva desaparició duia una samarreta de color gris, uns pantalons curts negres i sandàlies. A més, porta ulleres de sol graduades. 


Comentaris

envia el comentari