Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del cotxe incendiat a la C-58 a Sant Quirze del Vallès el 10 de juny de 2021

Crema completament un cotxe a la C-58 i provoca cues quilomètriques

Bombers i Mossos mantenen un carril obert | Hi ha tres quilòmetres de cues en sentit Manresa

Matinal d’allò més complicada a la C-58. Un turisme s'ha incendiat aquest dijous, 10 de junt, a la via en qüestió en plena hora punta a l'alçada de Sant Quirze del Vallès. L'incident ha obligat a tallar dos dels tres carrils i això ha provocat cues de diversos quilòmetres en sentit nord. El cotxe s'ha incendiat cap a les 8.53 hores.

Les cues superen els tres quilòmetres al punt de les 10.00 hores del matí. A més, les retencions tenen lloc entre els quilòmetres 12 i 15 de la C-58.

Els serveis de Trànsit treballen a hores d’ara en l’incident. Fins el punt del succés també s’hi ha desplaçat els Bombers de la Generalitat.

Els Mossos d'Esquadra també s'han personat fins el punt de l'incendi i continuen treballant-hi. 

La C-58, una via problemàtica 

És per això que el Govern ha aprovat una partida de 55 milions d'euros per executar operacions de conservació a les carreteres amb més trànsit de l'àmbit metropolità. També del Penedès i la Catalunya Central fins el 2025.

S'actuarà en uns 500 quilòmetres de vies integrades en els àmbits de conservació de Barcelona. S'incedirà, doncs, en vies com la C 58, la C-17, la C-60, la C-31, la C-55 o l’N-II.

L'objectiu és garantir un nivell òptim de servei de la xarxa viària i afavorir la seguretat i el confort en la conducció. Entre les actuacions previstes hi ha el manteniment i reparació de ferm, senyalització, barreres de seguretat, abalisament, talussos o elements de drenatge.

L'acord es complementa amb l’aprovat recentment pel Govern per a la conservació integral dels trams de les autopistes C-32 nord, C-33 i C-31 que deixaran de ser de peatge enguany.