Imatge d'arxiu d'una dotació dels Bombers de la Generalitat

Crema per complet una nau industrial a Deltebre

A l'interior de la fàbrica hi havia una persona, que ha estat evacuada il·lesa | L'empresa es dedicava a fabricar barques de fibra

La matinada d’aquest dijous ha estat agitada a la localitat de Deltebre, al Baix Ebre. Els Bombers de la Generalitat han informat que estan treballant en l’extinció d'un incendi a una nau industrial del municipi.

L’avís del foc s’ha donat quan passaven sis minuts de les tres de la matinada. Al lloc de l’incendi s’hi han desplaçat sis dotacions dels Bombers, que han hagut d’evacuar una persona il·lesa de l’interior de la fàbrica.

Si més no, la nau ha cremat sencera. Es tracta d'un recinte d'uns 600 metres quadrats, dedicat a la fabricació de barques de fibra. Pendents del seu estat, els Bombers treballen revisant-ne l’estructura.

Extingit l'incendi de la Serra de Collserola

A Barcelona, aquest dimecres al migdia els Bombers donaven per extingit l'incendi que ha cremat una dotzena d'hectàrees a la Serra de Collserola. Aquest és el càlcul dels Agents Rurals, que assenyalen que d'aquestes, 6.000 metres són de sòl urbà i 13.000 del terme de Montcada i Reixac. Sigui com sigui, els Mossos d'Esquadra investiguen la possibilitat que el foc hagi pogut ser provocat.

L'incendi es va originar a una zona boscosa prop de la carretera alta de Roquetes, al barri de Canyelles del districte de Nou Barris. De fet, es va haver de tallar el trànsit a diverses vies i carrers i es va haver d'interrompre la circulació d'autobusos. Aquest ha estat el cinquè incendi de la temporada al massís litoral barceloní, i el de més intensitat. Tant és així que, tan sols transcorreguts cinc mesos i escaig d'any, ja s'ha superat tota la superfície cremada el 2020.