Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Tomás Gimeno i les seves filles Anna i Olivia

La policia confirma els mals presagis sobre les nenes de Tomás: «Cop de sort»

La troballa dels objectes en el fons de la mar no porten bones notícies

Els tertulians del programa d'Ana Rosa Quintana han analitzat en profunditat les últimes novetats sobre la investigació d'Anna i Olivia. Arran d'unes noves troballes al fons del mar, han apuntat cap a la hipòtesi més temuda sobre les nenes desaparegudes de Tomás Gimeno.

Es tracta de la teoria que apunta a un possible parricidi. Una idea que la mare de les petites es nega a acceptar, però que per la Guàrdia Civil cada vegada està cobrant més força. Especialment després de trobar-se al fons de la mar dos objectes que pertanyien a l'únic sospitós de la desaparició: una ampolla i una manta.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Totes dues van ser localitzades durant les tasques de recerca dutes a terme pel vaixell Ángeles Alvariño. Amb ajuda d'un sonar i un robot marí, les autoritats estan inspeccionant des de fa un parell de setmanes la zona on va ser geolocalitzat el mòbil de Tomás Gimeno.

Els objectes de Tomás Gimeno localitzats al fons de la mar: «Una troballa casual»

Tot i confirmar que els objectes pertanyen al seu exmarit, la mare de les nenes segueix pensant que tot forma part del pla de Tomás per deixar pistes falses. I és que Beatriz Zimmerman es nega a creure que el pare de les petites fos capaç de posar fi a les seves vides.

Ella segueix creient que els tres es troben a l'estranger i que el seu exmarit va deixar aquests objectes per despistar i fugir amb més tranquil·litat. No obstant això, segons han argumentat els tertulians d'Ana Rosa, es tracta d'una teoria que en cap cas mouen les autoritats a càrrec de la investigació.

«Això de les pistes falses em deixa molt perplexa. Com suposarà algú que llençant aquests objectes a no sé quants metres els trobaran?», assenyalava la periodista Cruz Morcillo visiblement sorpresa.

A més, afegia: «És que fins la mateixa Guàrdia Civil admet que ha estat una troballa casual».

La Guàrdia Civil descarta la hipòtesi de les pistes falses de Tomás Gimeno

No obstant això, la tertuliana experta en successos no va ser l'única a descartar aquesta hipòtesi que ni tan sols els investigadors semblen remenar entre les seves opcions.

El periodista Luis Rendueles també dona suport a la postura de la seva companya i insisteix que el pare de les nenes mai es va poder pensar que trobarien aquests objectes.

«Pistes falses n'hauria deixat més visibles. Això és com trobar una agulla en un paller», esgrimia el tertulià fent referència a la zona on es van trobar les pertinences de Tomás.

Cal destacar que van ser trobades a més de mil metres de profunditat en una zona que els mateixos tertulians del programa van assenyalar com un abocador marí. En aquest sentit, Cruz Morcillo ha volgut insistir que ha estat una troballa casual per part de les autoritats.

I és que en cap cas Tomás Gimeno podia saber que els investigadors farien servir eines tan sofisticades com un sonar per buscar en el més profund de la mar.

«Ha estat un cop de sort, la prova està que va ser en l'últim dia, això mai s'ha utilitzat. Com havia de saber Gimeno que s'usaria això?», es preguntava la periodista confirmant el pitjor dels auguris sobre el cas.

No obstant això, la investigació continua les 24 hores del dia i la Guàrdia Civil ara estan emprant un magnetòmetre amb l'objectiu de trobar nous elements metàl·lics.

Perquè, si alguna cosa sembla clar a hores d'ara, és que serà molt difícil trobar una altra mena de proves en el fons de la mar. «No trobaran restes biològiques després de 44 dies al mar, per molt que s'examini», concloïa la periodista Cuz Morcillo.