Susana Gallardo i Manuel Valls, arribant al Teatro Real de Madrid

Assalten a plena llum del dia Susana Gallardo, dona de Manuel Valls

Els fets, en què li han robat el rellotge, han tingut lloc aquest dimecres al matí al districte barceloní de Sarrià - Sant Gervasi

L'empresària Susana Gallardo, dona del regidor de l'Ajuntament de Barcelona, Manuel Valls, ha patit aquest dimecres un assalt violent al districte barceloní de Sarrià - Sant Gervasi. Segons ha avançat el digital 'Metrópoli Abierta', un home amb un casc de moto i mascareta que anava a peu l'ha aturat per preguntar-li l'hora i li ha arrencat el rellotge que portava, causant-li algunes esgarrapades.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El lladre ha marxat del lloc dels fets i ha pujat en una motocicleta que l'esperava per fugir. Segons el citat mitjà, Susana Gallardo, que ha començat a cridar en veure's assaltada, ha trucat el seu marit per telèfon, que ha arribat 10 minuts després. Agents dels Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació del cas.

L'assalt s'ha produït al carrer de Bori i Fontestà

Els fets han tingut lloc al voltant de les 11.45 hores al carrer de Bori i Fontestà, al districte barceloní de Sarrià - Sant Gervasi, segons fonts de l'Associació de Comerciants i Veïns del Turó Park.  El digital 'Metrópoli Abierta' ha parlat amb Robin Mercado, testimoni dels fets, que ha explicat que la dona de Manuel Valls estava «molt espantada, tremolant i en estat de xoc».

Segons aquest testimoni, el lladre era un home corpulent, d'1,80 d'alçada i que vestia amb roba negra. Tot i que alguns passejants han intentat aturar l'assaltant després d'arrencar-li el rellotge a Susana Gallardo, aquest s'ha pogut escapolir. Així, ha fugit del lloc dels fets en una moto de color negres, tipus escúter, que l'esperava a la zona.

Increment de robatoris a la zona alta de Barcelona

L'assalt a Susana Gallardo ha estat l'últim episodi de l'onada de robatoris que els veïns dels voltants del Turó Park han denunciat. Segons han explicat, els episodis de furts a la zona alta de Barcelona, especialment a Sant Gervasi, s'han incrementat en els darrers mesos.

En aquest sentit, el digital 'Metrópoli Abierta' recordava que el passat mes de febrer van saltar les alarmes en diverses escoles d'aquest districte de la capital catalana per una onada de robatoris a estudiants menors d'edat.