Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La sirena d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra encesa

Gir en el cas de la dona que va tallar el penis a l'amo del bar on treballava

Les càmeres del bar han desmuntat la versió en què assegurava que va actuar per repel·lir una agressió sexual

Gir de 180 graus en el cas de la dona que va tallar el penis a l'amo del bar de Sant Andreu de la Barca on treballava. Segons ha avançat Catalunya Ràdio, l'entorn i les càmeres de seguretat de l'establiment desmunten la versió de la dona, que assegurava que havia actuat així perquè el seu cap l'havia intentat forçar. Així, les imatges revelen que ell no la va forçar i que va tallar-li el penis per despit.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

La passada setmana, la jutgessa no va avalar la versió de la dona i la enviar a presó de manera provisional i sense fiança. En aquest sentit, la magistrada va observar discrepàncies de consideració entre la seva versió i els indicis i les proves recollides. Tampoc quadraven els testimonis, alguns dels quals han detallat que la dona i l'home es presentaven com a matrimoni.

Davant els nous indicis, la ràdio pública catalana ha explicat que l'home ferit ha quedat en llibertat.

La pel·lícula dels fets

Els fets van tenir lloc la nit del 31 de maig a l'1 de juny a Sant Andreu de la Barca, quan la dona va tallar el penis a l'amo del bar on treballava. La dona es va presentar a la comissaria de la Polia Local del municipi, explicant que l'home volia agredir-la sexualment i que ella havia respost tallant-li el penis. L'agregit també va presentar-se a la mateixa comissària per denunciar els fets.

Els Mossos d'Esquadra van iniciar una investigació i van detenir la dona, que en tot moment va reconèixer els fets, per un delicte de lesions. L'home va ingresar a l'Hospital de Bellvitge per ser tractat de les ferides provocades per la lesió, quedant sota custòdia policial.