Pla general d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra davant l'edifici del 112

S'incendia un cotxe dels Mossos d'Esquadra durant el trasllat d'un detingut

L'arrestat, que ha estat rescatat de les flames pels agents de la policia catalana, ha patit ferides lleus

Ensurt important aquest dimarts al matí al municipi de Granollers, quan un cotxe dels Mossos d'Esquadra s'ha incendiat mentre traslladava un detingut des de la comissaria de la policia catalana fins als jutjats. Segons ha fet públic el sindicat SPC, el vehicle policial ha començat a cremar quan estava circulant i els agents han hagut de trencar els vidres i la mampara per poder escapar de les flames i salvar el detingut.

Els fets, segons han explicat fonts policials a l'Agència Catalana de Notícies (ACN), els fets han tingut lloc al voltant de les deu del matí a l'avinguda de Canovelles del municipi del Vallès Oriental. A conseqüència de l'incendi, el detingut que viatjava a la part de darrere del vehicle ha patit ferides lleus, mentre que els agents dels Mossos han resultat il·lesos.

L'espectacularitat del foc, que ha calcinat el vehicle policial, ha provocat una gran columna de fum negre que ha estat visible des de diversos punts propers al lloc dels fets.

La principal hipòtesi és que l'incendi s'ha produït de manera accidental

En aquest sentit, el cos dels Mossos d'Esquadra han obert una investigació per tal d'esbrinar la causa per la qual ha cremat el cotxe policial. En aquest sentit, la principal hipòtesi és que l'incendi hauria estat accidental.

A través de les xarxes socials, el sindicat SPC ha demanat una revisió de totes les modificacions fetes al vehicle per tal de determinar la causa de l'incendi. Així mateix, han reclamat que es faci una anàlisi a fons de tot el parc mòbil de la policia catalana.