Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La zona cremada a la Serra de Collserola, a tocar de la carretera Alta de Roquetes, al barri de Canyelles

Un incendi crema 3.000 metres quadrats de vegetació a la Serra de Collserola

Tres dotacions dels Bombers de Barcelona han extingit les flames

Un petit incendi forestal s'ha declarat aquest diumenge a la tarda a la serra de Collserola, a tocar del barri barceloní de Canyelles. El foc s'ha concentrat en una zona de matolls a prop de la carretera Alta de Roquetes amb la Ronda de la Guineueta Vella. L'incendi ha cremat uns 3.000 metres quadrats de vegetació i no ha provocat ferits, tot i que s'ha mobilitzat una ambulància. Els Bombers de Barcelona han desplaçat al lloc dels fets tres dotacions, així com dos vehicles d'intervenció ràpida. Els efectius del cos d'emergència han apagat les flames, tot i que continuen remullant el terreny per evitar revifalles.

La Guàrdia Urbana de la capital catalana també ha col·laborat en les tasques d'extinció. Cal recordar que el d'aquest diumenge és el segon foc en quinze dies a la serra de Collserola. El 26 d'abril passat un incendi va cremar unes tres hectàrees a la zona de Sant Pere Màrtir, al camí de Finestrelles i dins el districte de les Corts.

Incendi de vegetació agrícola a Llardecans

D'altra banda, aquest dissabte a la tarda, els Bombers de la Generalitat van treballar per extingir un incendi de vegetació agrícola a Llardecans (Segrià). L'avís es va rebre a les 16.16 hores i l'extinció de les flames hi van participar amb deu dotacions, dues d'elles aèries. Després que els avions de vigilància i atac MAER hi fessin quatre descàrregues als flancs, el cos d'emergències va donar l'incendi per estabilitzat.

Així mateix, la mateixa tarda de dissabte, cinc dotacions dels Bombers van extingir un foc de vegetació urbana a Balaguer, a la zona del pont de la variant. L'avís es va donar a les 18.39 hores i va cremar vegetació de ribera. Crema vegetació de ribera.