Imatge de l'incendi a les Preses.

Incendi ara mateix en una fàbrica catalana: hi treballen sis dotacions de Bombers

Les flames s'han iniciat sobre les 13.00 hores d'aquest dimecres a l'empresa Embotits Collell de les Preses, a la Garrotxa

Ensurt a les Preses, a la Garrotxa. Els Bombers de la Generalitat treballen ara mateix en un incendi que s'ha produït en una fàbrica d'embotits del polígon industrial de la localitat garrotxina. 

Els Bombers de la Generalitat hi han desplaçat sis dotacions i expliquen que no hi consten ferits. Segons explica El Gerió, les flames s'han iniciat sobre les 13.00 hores d'aquest dimecres a l'empresa Embotits Collell, ubicada al carrer de l'Avellana número 11. 

La ràpida actuació dels serveis d'emergències, però, ha fet que a les 13.45 hores l'incendi hagi estat controlat sense haver-se registrat cap persona ferida. 

Ensurt a Sant Vicenç de Castellet 

Un total de 26 dotacions dels Bombers es van desplegar ahir en una àrea de 15 hectàrees per envoltar l'incendi que cremava des de poc abans de les nou de la nit en una zona de vegetació al nord del nucli urbà de Sant Vicenç de Castellet, al Bages

El foc era dalt d'un turó envoltat de camps. Al camp treballen tractors llaurant i el flanc dret avançava lentament barranc avall. El flanc esquerre, fins al cap, ja estava envoltat amb línia d'aigua ahir al vespre. 

El dispositiu s'ha mantingut durant tota la nit. També van participar en l'operatiu d'extinció dos mitjans aeris del cos d'emergències, que van estar treballant tot aprofitat els darrers minuts abans de l'ocàs per fer unes passades a la zona afectada.

El foc es va donar per estabilitzat a les nou de la nit del dimecres.