Es declara un incendi a la falda de la Serra de Collserola

Bombers de Barcelona i de la Generalitat hi treballen amb 21 unitats terrestres després de la retirada dels mitjans aeris per l'ocàs

ACTUALITZACIÓ 09/06/2021 a les 7.28 hores

L'incendi del Parc de Collserola que ha cremat des de dos quarts de set de la tarda d'aquest dimarts està en fase de control des de quarts d'onze del vespre. A les deu de la nit el cap de Bombers de Barcelona, Sebastià Massagué, ha dit que volia transmetre un «missatge d'optimisme» perquè l'incendi estava «pràcticament perimetrat i estabilitzat» i que aviat estaria «en fase de control» i que la seva voluntat era que aquest dimecres es pogués donar per extingit.

Massagué ha explicat que desconeix les causes del foc, però que l'inici ha estat a prop de la carretera Alta de Roquetes. Hi han treballat 18 dotacions dels Bombers de Barcelona i 11 dels Bombers de la Generalitat, a part de les 6 aèries.

ACTUALITZACIÓ 08/06/2021 21.34 hores

L'incendi que crema des de dos quarts de set de la tarda a la falda de Collserola, a Barcelona, afecta una superfície d'entre 5 i 10 hectàrees, segons han indicat els Agents Rurals. El foc s'ha originat prop de la carretera alta de Roquetes, al districte de Nou Barris de la capital catalana.

Ara com ara hi continuen treballant 15 dotacions del cos de Bombers de Barcelona i 6 dotacions dels Bombers de la Generalitat. Amb l'arribada de l'ocàs, els efectius aeris que estaven treballant en el control del flanc esquerre s'han retirat.

Els cossos d'emergències treballen ara per estabilitzar l'incendi i portar-lo a la fase de control.

NOTÍCIA ORIGINAL 19.22 hores

Un incendi crema a Collserola des d'abans de les set de la tarda. Almenys tretze dotacions terrestres dels Bombers de Barcelona i dos mitjans aeris dels Bombers de la Generalitat participen en les tasques d'extinció. El foc s'ha originat poc després de dos quarts de set de la tarda i la columna de fum que ha provocat es pot veure des de bona part de la capital catalana.

L'incendi, el cinquè en poc més d'un mes a Collserola, ha tingut el seu origen en una zona boscosa a la carretera de les Roquetes, segons han informat els Bombers de Barcelona a través de les xarxes socials. Segons ha informat 'betevé', s'ha hagut de tallar el trànsit a la ronda de la Guineueta Vella.

❗Notícia en ampliació. La redacció de Catalunya Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.com, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.


Comentaris

envia el comentari