Diverses dotacions de Bombers treballen en un incendi forestal al Montseny

Les flames han provocat una columna de fum blanc visible des de tot el municipi de la Garriga

ACTUALITZACIÓ 27/05/2021 a les 16.12 hores

Els Bombers han informat mitjançant els seus comptes oficials a les xarxes socials que l'incendi forestal que s'ha declarat aquest migdia al Montseny, al municipi de la Garriga (Vallès Oriental) es troba estabilitzat. Segons el cos, el foc «hauria cremat uns 1.400 metres quadrats de sotabosc i algun pi» en una zona boscosa d'aquesta localitat vallesana. 

Per tal de poder estabilitzar l'incendi declarat a la Garriga, els Bombers de la Generalitat han activat diversos efectius, com ara sis dotacions terrestres i, fins i tot, un helicòpter MAER, que ja s'ha retirat de les tasques per extingir del tot les flames. Tal com han informat els mateixos bombers a les xarxes socials, l'incendi «es tracta d'un foc topogràfic de superfície de mitja intensitat». L'avís de l'incendi s'ha rebut a les 12.51 hores i en la piulada informativa es pot apreciar una fotografia del lloc dels fets, capturada a les 13.48 hores del dia d'avui.

NOTÍCIA 27/05/2021 a les 15.52 hores

Un incendi forestal crema al Montseny, al municipi de la Garriga (Vallès Oriental), segons ha informat els Bombers Voluntaris de la Garriga a través de les xarxes socials. El foc, que ha provocat una columna de fum blanc visible des de tot el municipi i des de diversos punts de la C-17, ha provocat una importat allau de trucades —més d'un centenar— al telèfon d'emergències 112. Diverses dotacions dels Bombers, inclosos mitjans aeris, s'han fet càrrec de les tasques d'extinció.

Les flames han començat al voltant de dos quarts de dues de la tarda i a hores d'ara, segons ha informat Protecció Civil de la Garriga, ha informat que l'incendi està sota control.

❗Notícia en ampliació. La redacció de Catalunya Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.com, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.


Comentaris

envia el comentari