Imatge de l'incendi a les Garrigues.

Un total de 12 dotacions de Bombers treballen ara mateix en un incendi a Catalunya

Bombers activa 3 mitjans aeris i 9 dotacions terrestres per mirar de controlar el foc a la Pobla de Cérvoles, a les Garrigues

Un incendi forestal que s'ha declarat a la Serra de la Llena, a la Pobla de Cérvoles (Garrigues) entre Juncosa i Ulldemolins (Priorat), afecta una superfície aproximada de 3 hectàrees de vegetació, segons els càlculs dels Agents Rurals. 

Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís pocs minuts després de dos quarts de tres de la tarda i han activat 9 dotacions terrestres amb efectius del GRAG i 3 mitjans aeris entre els quals hi ha un helicòpter i dos avions de vigilància i atac.


Avui a les Garrigues, ahir a Ascó

Els Bombers de la Generalitat han donat per controlat l'incendi que es va declarar a Ascó aquest dilluns. El foc es va originar cap a tres quarts de cinc de la tarda en una zona propera al Castell d'Ascó i va quedar estabilitzat a primera hora de la nit. 

Les flames han afectat una zona d'unes dues hectàrees de terreny. En les tasques d'extinció hi van arribar a intervenir fins a 20 dotacions terrestres, dos helicòpters bombarders i quatre avions de vigilància i atac. Un cop controlat, els Bombers mantenen vuit dotacions a la zona.

Així hi ha arribat a haver una vintena de dotacions terrestres, 2 helicòpters bombarders i 4 avions de vigilància i atac. Poc després de les vuit del vespre els mitjans aeris s'han retirat, atès que el perímetre ja no creixia i els efectius sobre el terreny treballaven per acabar de tancar-lo. La zona de l'incendi afecta unes 2 hectàrees de terreny segons els càlculs dels Bombers.