Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Cordó policial de la Policia Nacional

Moren en un incendi intencionat una mare i dos fills a Espanya

La policia manté oberta la investigació i treballen amb la hipòtesi que una quarta persona sigui la causant del foc

Gir d'última hora a l'incendi en un àtic d'Almeria. Una mare i els seus dos fills han perdut la vida aquesta matinada després d'incendiar-se la seva llar situada al barri d'Alquian. Doncs bé, ara la Policia Nacional es troba en plena investigació dels fets i confirmen que el foc ha estat «intencionat».

Aquesta conclusió fa un gir radical a la investigació, tot i que fins ara no han transcendit més dades. Tanmateix, sí que se sap que l'incendi s'ha produït aquest dimecres, 17 de novembre, a les 00.10 hores, i que una mare i els seus dos fills han perdut la vida. També que les flames han afectat només una habitació de l'àtic, en concret on s'han trobat les víctimes.

No es descarta la quarta persona

El foc ha sigut intencionat, sí. Tot i això, la Policia Nacional segueix treballant, per la qual cosa no es descarta ara mateix cap de les hipòtesis. Ja que, per exemple, la policia també treballa sobre l'opció que la dona morta també hauria pogut provocar l'incendi.

D'altra banda, cal destacar que segons ha informat la Comissaria Provincial, ara mateix s'estudien dues hipòtesis. La primera és la de la mare i la segona valora que una quarta persona hagi pogut ser el causant del foc.

Dos sanitaris i una ambulància del 061 d'Andalusia
Diverses ambulàncies de la Junta d'Andalusia s'han personat fins al punt del succés | Junta d'Andalusia

Gran desplegament a Almeria

Segons avança 'Ideal.es', fins al lloc dels fets s'han personat efectius sanitaris de la Junta d'Andalusia, els Bombers d'Almeria, els cossos de la Policia Local i els membres de la Policia Nacional espanyola.

Així mateix, al lloc encara romanen efectius de la mateixa Policia Judicial i Científica. A més, els cossos de Policia Nacional continuen també en el punt del succés per intentar concloure què ha passat i quin ha estat el motiu real de les flames.

Cal destacar també que l'incendi, que no ha afectat les cases adjacents, ha generat una gran alarma i consternació entre els veïns del carrer. De fet, han estat ells mateixos qui han alertat els serveis d'emergències del succés.