Tres agents dels Mossos d'Esquadra al voltant d'un cotxe policial, amb altres dotacions al fons

Terrible: Abusa d'una dona sensesostre a Barcelona i la persegueix fins a comissaria

L'acusat ha estat detingut pels agents policials

Els Mossos d'Esquadra han detingut, aquest dimecres 17 de novembre al matí, un home per ser considerat el presumpte autor d'un delicte d'abusos sexuals al Raval (Barcelona).

Acusat i víctima, tots dos sensesostre

Tant l'home agressor com la dona que ha sofert els delictes, són dues persones que dormen als carrers barcelonins, tal com han explicat els Mossos d'Esquadra a les xarxes socials.

Després de l'altercat, la dona va fugir corrents buscant la comissaria més propera per denunciar els fets, i el detingut la va perseguir fins al seu destí.

El presumpte acusat dels fets ha estat detingut pels agents, mentre que la víctima, que dorm al carrer, rep acompanyament per part del Grup d'Atenció a la Víctima.

La xacra de les violacions continua sense acabar. Aquest terrible succés arriba en un moment en què les violacions estan a l'ull de l'huracà, per desgràcia. Tot a causa del terrible abús sexual que va rebre una menor de 16 anys a Igualada, la qual ja ha hagut de ser intervinguda quirúrgicament fins a tres vegades, i del qual encara no es coneix qui va ser o van ser els autors.

A més a més, a Barcelona també es va destapar que diverses dones havien patit abusos sexuals en un hostal de la ciutat comtal. Per aquest succés es van detenir dos homes. També durant les festes del Clot es va detenir un home que presumptament havia fet tocaments a una jove durant les festes.

Catalunya, en termes absoluts, és la comunitat autònoma que té un major nombre de denúncies per violació, amb 462 fins al setembre. Això representa que una de cada quatre denúncies per abusos sexuals que es fan en tot el país, son a Catalunya.