ÚLTIMA HORA

💉 Pfizer endarrereix entre tres i quatre setmanes l'entrega de vacunes a la Unió Europea

Incendi amb dues intoxicacions lleus de matinada a Sant Adrià del Besòs

El segon pis ha estat el més afectat, junt amb l'escala del bloc, que ha estat afectada pel fum

L'incendi ha obligat a mobilitzar set dotacions dels Bombers de la Generalitat, però també han rebut ajuda dels Bombers de Barcelona | Bombers de la Generalitat

 

Aquesta matinada s'ha produït un nou incendi a la ciutat de Barcelona. En aquest cas, el foc ha afectat un edifici de 12 plantes del carrer Venus, a Sant Adrià del Besòs. El pis on s'ha originat l'incendi ha quedat totalment afectat per les flames, i la resta de l'edifici, sobretot les escales de l'immoble, pel fum. Set dotacions dels Bombers de la Generalitat s'hi han traslladat per actuar en el cas.

Segons han informat els Bombers de la Generalitat pel seu compte oficial de Twitter, el lloc on s'ha originat el foc ha estat el segon pis, fet del qual han rebut el primer avís a les 00.56 hores. Ha estat per aquest motiu que moltes persones que habiten en pisos superiors han decidit abandonar casa seva i han pujat fins al terrat.

Els veïns han pogut tornar als seus habitatges sense problema

Una vegada els bombers han arribat al lloc dels fets i han pogut exterminar el foc, han comprovat la seguretat de la resta de l'edifici. A més, també han verificat que totes les plantes i parts comunes de l'edifici estiguessin ben ventilades i lliures de fum. Quan totes les comprovacions han finalitzat, tots els veïns han pogut tornar als seus habitatges.

De l'incident, dues persones han hagut de ser ateses per una intoxicació lleu a causa del fum. Els Serveis d'Emergències Mèdiques (SEM) han pogut atendre les dues persones al mateix lloc dels fets, sense ser necessària el seu trasllat a un centre mèdic. Al lloc també s'hi han desplaçat els Bombers de Barcelona i els Mossos d'Esquadra.

Per últim, i com a prevenció, els Bombers han volgut recordar a través de Twitter que és molt important tancar portes i finestres per evitar la propagació del foc, ja que el fum és un dels principals riscs d'incendis en habitatges.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari