Fotografia d'un camió cremat a causa de l'incendi de la matinada del diumenge 23 d'agost

Un aparatós incendi crema aquesta matinada les restes d'una casa abandonada a Lleida

Consegüentment, set dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat s'han desplaçat al lloc dels fets

Un incendi ha tingut lloc aquesta matinada de diumenge, 23 d'agost, en una finca abandonada i de difícil accés a la partida del Centre de Fauna de Vallcalent, a Lleida. Els Bombers, que han rebut l'avís a les 5.06 hores de la matinada per tal d'extingir les flames, han mobilitzat 7 dotacions terrestres. L'incendi ha cremat les restes d'una casa abandonada, ferralla i brutícia.

Un incendi a l'A-2 mobilitza més d'una vintena d'efectius

El darrer incendi aparatós que va tenir lloc a Catalunya va ser el de Caldes de Malavella el passat dimecres, 19 d'agost. El foc va mobilitzar els Bombers de la Generalitat a tocar de l'A-2, a l'alçada del quilòmetre 696, al seu pas pel municipi de la comarca de La Selva. Segons 'El Gerió', els Bombers van treballar-hi amb 22 dotacions terrestres i 7 aèries. L'avís del foc es va rebre a les 15:39 hores.

En aquest sentit, els Bombers va informar que hi havia focus secundaris de l'incendi, tot i que la zona estava bastant delimitada per la carretera i camps de conreu. L'N-IIa va quedar tallada en els dos sentits de la marxa. Segons va informar Trànsit, l'N-IIa a Caldes de Malavella va romandre tallada en els dos sentits de la marxa a causa d'aquest incendi a l'alçada del quilòmetre 699. L'A-2 i l'AP-7 no van quedar afectades per les flames.