YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Incendi a Montjuïc durant els focs artificials de Cap d'Any

Els bombers el van controlar de manera ràpida

Pla general de l'espectacle de Cap d'Any a la Font Màgica de Montjuïc de Barcelona el 31 de desembre del 2019
Cada cap D'Any se celebra un espectacle a les fonts de Montjuïc però enguany les restriccions no ho han permès | ACN

Els bombers han extingit la matinada d'aquest divendres, 1 de gener, un incendi a la muntanya de Montjuïc de Barcelona que s'ha produït a conseqüència dels focs artificials de cap d'any. Fonts municipals han explicat a Europa Press que es van encendre «alguns matolls» i que el foc es va controlar de manera ràpida.

Les mateixes fonts han afegit que «sempre que hi ha espectacles pirotècnics hi ha dotacions de bombers en el lloc de manera preventiva». 

L'espectacle pirotècnic estava concebut perquè els barcelonins el poguessin veure des de les seves cases. Es van llançar 12 palmeres brillants per cada campanada des de 10 llocs de la ciutat: els deu districtes i el Castell de Montjuïc.

Després d'aquestes 12 palmeres va començar un espectacle de focs artificials que va durar uns 15 minuts i que es va poder veure des de molts punts de la ciutat.

Barcelona estrena el 2021 amb 15 minuts de focs artificials

És habitual que per acomiadar l'any i rebre el pròxim, es realitzi a Barcelona un espectacle durant les campanades. Un fet que no s'ha pogut repetir durant aquest Cap d'Any a causa de les mesures restrictives establertes per la Covid-19.

És per això, que aquest any l'Ajuntament barceloní, va decidir substituir l'espectacle que cada any es fa a l'avinguda Maria Cristina per un espectacle pirotècnic que es pogués veure des de gran part de la ciutat comtal.

Així doncs, cada districte de la capital catalana va acomiadar el 2020 amb dotze palmeres brillants que es van llançar durant les campanades. Tot seguit, es va realitzar un espectacle de focs artificial des d'una ubicació de Montjuïc per tal que es pogués veure des de bona part de la ciutat.

L'espectacle va tenir una durada de 15 minuts i TV3 també el va retransmetre en directe des de la muntanya del Tibidabo.


Comentaris

envia el comentari