Cremen unes motos elèctriques a les Corts de Barcelona

Es desconeix quin ha estat el seu origen

Bombers Barcelona
L'incendi s'ha originat en unes motos elèctriques aparcades al carrer | CatalunyaDiari

Aquest divendres al migdia s'ha produït els veïns del carrer Morales del distrecte barceloní les Corts han patit un ensurt en veure com el carrer s'omplia de fum i s'observava una gran flamerada. El causant ha estat l'incendi que s'ha produït en unes motos elèctriques que estaven aparcades al carrer. Alguns dels testimonis dels fets, impactats per les flames, han compartit grvacions de l'incendi a tavés de les xarxes socials.

Segons recull 'betevé', l'Ajuntament de Barcelona ha informat que l'incendi no ha causat més deperfectes, a part de les motos elèctriques, i que cap persona ha resultat ferida. A hores d'ara, continua sense saber-se què podira haver originat el foc motiu pel qual s'estan investigant els fets per saber-ne les causes i saber si aquest ha estat provocat.

Incendi al centre comercial La Roca Village

El de Barcelona no ha estat l'únic incendi que s'ha produït aquest divendres, ja que a la Roca del Vallès, al Vallès Oriental, ha cremat una zona en construcció del centre comercial de la Roca Village. El foc s'hauria originat en uns plàstics d'aquestes obres i per això es podia veure un intens fum sortint de la zona incendiada.

Tot i l'espectacularitat que ha provocat aquest dens fum, no s'ha hagut d'evacuar ningú de la zona afectada per l'incendi ni cap persona ha resultat ferida. El foc ha estat controlat passades les tres de la tarda.


Comentaris

envia el comentari