Imatge de l'incendi en una industria tèxtil a Terrassa

S'incendia una nau a Catalunya: 12 dotacions dels Bombers hi treballen

Es preveu que el foc continuï durant les properes hores

Nou incendi a Catalunya. Després d'una petita columna de fum a Alcover, a l'Alt Camp, aquest diumenge 17, ara, els Bombers treballen en un incendi a Terrassa, al Vallès Occidental.

Segons ha indicat el cos de Bombers de la Generalitat, el foc, fins ara, ha mobilitzat 13 dotacions. L'avís de l'incendi l'han rebut a les 12.16 hores per l'incendi en una nau industrial situada al carrer de Severo Ochoa.

Més d'una desena de dotacions treballen

Una nau industrial de Terrassa, al Vallès Oriental, crema actualment. Els Bombers han rebut l'avís passades les 12.15 del matí. Inicialment, s'han desplaçat amb 9 dotacions, ara treballen amb tretze.

«Treballem en un incendi d'indústria a Terrassa, al carrer de Severo Ochoa (avís 12:16h). En arribar l'incendi estava completament desenvolupat i treballem perquè no propagui les naus adossades. Estem amb 9 dotacions», han indicat a través del compte de Twitter.

Tot i que la nau segueix cremant, a les 14.36 hores el cos de Bombers ha donat per estabilitzat l'incendi. Segons indica el cos, el foc ha afectat completament una indústria tèxtil. Arran d'això s'ha hagut de desallotjar un taller de cotxes i confinar el veïnat d'un bloc proper.

Aquests dos darrers edificis no s'han vist afectats, encara que han hagut d'atendre una persona per inhalació de fum. Els Bombers continuen treballant per extingir l'incendi amb una dotzena de dotacions i una vintena d'efectius. Segons ha informat l'Agència Catalana de Notícies , es preveu que el foc continuï cremant durant les pròximes hores.