Muntatge fotogràfic entre una imatge d'una dona desapareguda a Barcelona i una imatge dels Mossos d'Esquadra

Troben la dona que havia desaparegut al Passeig de Gràcia de Barcelona

La dona va desaparèixer aquest diumenge

La dona de 82 anys que va desaparèixer aquest diumenge al Passeig de Gràcia, a Barcelona, ha estat localitzada aquest dilluns al matí sana i salva. Fonts dels Mossos d'Esquadra han comunicat que l'han trobada estable cap a les 12 hores del matí.

Akkiko va ser vista per última vegada, oficialment, ahir al Passeig de Gràcia i la seva família va denunciar la desaparició als Mossos d'Esquadra cap a les 23.00 hores. Segons va informar el cos de la policia catalana, aparentment s'hauria pogut desorientar.

Menys de 24 hores desapareguda

Akkiko ha estat menys de 24 hores desapareguda. Tot i que els Mossos van dir que l'última vegada que va ser vista va ser al Passeig de Gràca, un usuari de Twitter va afirmar haver-la vist cap a les 16.50 hores.

«A les 16.50 hores l'he vist al carrer Travessera de Gràcia amb el carrer de Regàs direcció Francesc Macià. La recordo per la reacció que ha tingut davant de la meva gossa», va indicar l'usuari.

En el moment de la seva desaparició, anava vestida amb uns pantalons foscos i una samarreta blanca de màniga curta. La dona, d'1,55 m d'alçada, és de complexió prima i té els cabells curts i de color negre. Finalment, gràcies al dispositiu dels Mossos ha estat trobada i, afortunadament, la història ha acabat amb un final feliç.

Tot i que la desaparició d'Akkiko ha acabat amb anècdota, la policia catalana ha volgut remarcar que, encara que no ho sembli, són molts els avis que es desorienten. Per això, demanen a les famílies prendre les mesures necessàries per evitar ensurts i desaparicions que poden acabar de la pitjor manera possible.